Cursussen voor bedrijven

Zou u fijner werken als men beter Frans sprak bij u op kantoor? Zou u uw Franse klanten beter van dienst kunnen zijn? Met een paar lessen kan de telefoon al professioneel opgenomen worden. Ook kan ik u helpen om makkelijker en zelfverzekerder uzelf te presenteren of te onderhandelen.

Lessen op maat en op gewenst tijdstip

Ik kom bij u op kantoor lesgeven op een tijdstip die u uitkomt. De lessen zullen op maat zijn. Dit betekend dat de woordenschat op uw bedrijf afgestemd zal worden en dat we voornamelijk bezig zullen zijn met het Frans dat u in de praktijk nodig heeft. Zowel privéles als groepsles is mogelijk.

Werkwijze

Voor de groepslessen kom ik een eerste keer kijken en kunnen we afspreken wat de bedoelingen zijn, zodat ik mij kan verdiepen in het bedrijf en een cursus op maat aan kan bieden. Ook is het van belang dat het niveau Frans binnen de groep ongeveer gelijk moet zijn. Hiervoor zal ik de belangstellende moeten toetsen.

Lengte cursus

Tijdens het eerste gesprek worden de doelen besproken en een tijdsbestek ingepland voor de cursus. Aan het einde van de cursus zal een toets plaatsvinden en wordt een certificaat uitgedeeld.

Prijs

Privéles: €25 per uur.

Groepsles: Afhankelijk van de duur van de cursus en het aantal personen. Voor een vrijblijvende kostenindicatie bel 0651200324.

Voor les bij u op kantoor zullen er reiskosten en reistijd worden berekend.