Privéles

Neem contact op voor een proefles!

Werkwijze

U krijgt geheel privéles. Dit betekent dat ik de lessen aanpas aan uw niveau, aan uw wensen en aan uw leerritme. De lestijden zullen in overleg zijn, helaas geef ik geen privéles ’s avonds. Meestal spreken we een vast tijdstip af voor een les van 1 uur per week. Tijdens de eerste les bespreken we wat u graag zou willen, wat uw doel met de lessen is en hoe we dit kunnen bereiken. Als u bijvoorbeeld kiest om Frans te leren omdat u naar Frankrijk op vakantie gaat dan zullen de lessen gaan over situaties die u in Frankrijk op vakantie tegen kunt komen. Als u Frans wilt leren omdat u het voor uw werk nodig heeft dan zullen de lessen toegespitst worden op het zakelijke Frans. Als u voornamelijk uw spreekvaardigheid wilt verbeteren kunnen we daar de nadruk op leggen.

Prijs

Privéles Frans (elk niveau) : €25 per uur op het onderstaande adres.

U betaald alleen voor de afgenomen lessen!!! Dus als u een week niet kunt hoeft u niets te betalen. Wel graag minstens 24 uur van van te voren afmelden.

Locatie

Hoolstraat 4 in Berkel-Enschot

Voorbeeld van een opzet van een les (1 uur)

Franse tekst: Dit zal een Franse zijn tekst waarin woorden in voor komen die u moet kennen. Deze tekst nemen wij samen door zodat u het begrijpt en zelf goed kunt lezen.

Grammatica: Er zal een grammaticapunt behandeld worden die ook in de tekst voorkomt

Oefening: Dit kan zowel een mondelinge als een schriftelijke oefening zijn.

Cultuur: Aan het einde van de les is er tijd om iets door te nemen dat u leuk vindt, dit kan het behandelen zijn van een stukje van een Franse film zijn, van een boek, van een TV reclame etc.

Tijdens de proefles zullen we het hebben over het wel of niet aanschaffen van boeken. Meestal is dit wel noodzakelijk. Mocht u al boeken hebben, bijvoorbeeld zelfstudieboeken, neem deze dan mee, dan kunnen wij daar eventueel mee verder.