Groepslessen

U kunt ten alle tijden instromen in een van onderstaande groepjes.

Doe een paar keer mee en kijk of het iets voor u is!

Cursus voor beginners I

Start: maandag  13 januari 2020 om 19:00 uur.

Dit is een cursus voor mensen die nog nooit Frans hebben gehad of de taal vroeger op school hebben gehad, maar daarvan bijna alles vergeten zijn. We werken met het boek c’est bien ça 1 voor volwassenen van  Noordhoff Uitgevers. Deze moet u zelf aanschaffen. Tijdstip: van 19:00 tot 20:00. Stuur mij snel een mailtje, we zijn nog opzoek naar mensen die dit groepje komen versterken!

Cursus voor beginners II

Dinsdag om 11:00 en om 20:05

Dit is een cursus voor mensen die ooit  Frans hebben gehad op school, maar graag hun Frans willen ophalen zodat ze zich wegwijs kunnen maken tijdens hun vakantie in Frankrijk. We werken met het boek c’est bien ça 1 voor volwassenen van  Noordhoff Uitgevers. Deze moet u zelf aanschaffen. Tijdstip: van 20:05 tot 21:05. Groep van +/- 5 personen.

Cursus gevorderd I 

dinsdag om 18:55 uur.

Dit is een cursus voor mensen die 4 of 5 jaar Frans op school hebben gehad of al een cursus Frans hebben gehad en nu het Frans weer willen oppakken.  We werken met het boek c’est bien ça 1 voor volwassenen van Noordhoff Uitgevers. Deze moet u zelf aanschaffen. Tijdstip: van 18:55 tot 20:00. Groep van +/- 4 personen.

Cursus gevorderden II 

maandag  om 20:00  en dinsdag om 9:15

Dit is een cursus voor mensen die al eens een beginnerscursus hebben gevolgd of die ooit 4 of 5 jaar Frans op school hebben gehad, en  het Frans nu alleen nog maar gebruiken voor vakantie en dergelijke. We zullen werken aan de hand van het boek Entre Nous 2, deze moet u zelf aanschaffen. De nadruk zal liggen op conversatie en verstaan, maar elke week wordt er ook een grammaticapunt behandeld. Op maandag is het een groepje van +/- 7 personen, van 20:00 tot 21:15 op dinsdag een kleiner groepje. U kunt ten alle tijden instromen.

Cursus gevorderden conversatie 

woensdag om 19:30

Dis is een cursus voor mensen die zich redelijk verstaanbaar kunnen maken in Frankrijk, maar hun Frans nog verder willen verbeteren en het vloeiender willen spreken. Deze cursus zal zich voornamelijk richten op conversatie en wordt gegeven in een ongedwongen sfeer. We gebruiken het Franse tijdschrift Bien-dire. Groep met ongeveer 6 personen. De les wordt gegeven van 19:30 tot 20:50. U kunt ten alle tijden instromen.

 

Overige informatie cursussen:

Prijs: 12.50 pp per afgenomen les. U betaalt per les. U kunt dus stoppen wanneer u wilt. Voor de beginners  is het wel van belang dat als u zich inschrijft voor de groepsles dat u dan moet proberen elke week te komen, dit om mee te kunnen komen met de groep en de anderen niet achter te laten lopen. Bij verhindering van meerdere personen uit de groep, en u de enige bent die les krijgt wordt de les of geannuleerd of u betaald een privéles à €25.

Data: De lessen worden van september tot derde week van mei gegeven. In de schoolvakanties zullen er geen lessen zijn.

Overig: U kunt gedurende heel het jaar instromen. Door middel van een telefoongesprek kan ik beoordeel ik welke groep u het beste past.

Adres: Hoolstraat 4, 5056 PK Berkel-Enschot