Groepslessen

De lessen beginnen weer vanaf 20 september, doe een paar keer mee en kijk of het iets voor u is!

Hieronder de cursussen en de tijdstippen, schroom niet om te mailen of te bellen als je niet op een bepaald tijdstip kunt, wellicht kunnen we het tijdstip wijzigen in overleg met alle cursisten.  Heb je een ander niveau? Mail of bel, ik probeer een of meerdere  mensen met hetzelfde niveau bij je te zoeken.

Cursus voor beginners I

Dinsdag om 11:00 uur.

Dit is een cursus voor mensen die de taal vroeger op school 1 jaar gehad hebben, maar daarvan veel vergeten zijn. We werken met het boek c’est bien ça 1 voor volwassenen van  Noordhoff Uitgevers. Deze moet u zelf aanschaffen. Tijdstip: van 11:00 tot 12:00. Groepje van 4 personen

Cursus voor beginners II

Maandag om 19:15 uur

Dit is een cursus voor mensen die een paar jaar Frans hebben gehad op school, en dat weer graag  willen ophalen zodat ze zich wegwijs kunnen maken tijdens hun vakantie in Frankrijk. We werken met het boek c’est bien ça 1 voor volwassenen van Noordhoff Uitgevers. Deze moet u zelf aanschaffen. Tijdstip: van 19:15 tot 20:15. We zoeken nog mensen om dit groepje te versterken! Groep van +/-3 personen.

Cursus gevorderd I 

Dinsdag om 19:00 uur.

Dit is een cursus voor mensen die 3 of 4 jaar Frans op school hebben gehad of al een cursus Frans hebben gehad en nu het Frans weer willen oppakken.  We werken met het boek Voyage 2 van Intertaal. Deze moet u zelf aanschaffen. Tijdstip: van 19:00 tot 20:00. Groep van +/- 4 personen.

Cursus gevorderden II 

Maandag om 20:30

Dit is een cursus voor mensen die al eens een beginnerscursus hebben gevolgd of die ooit 4 of 5 jaar Frans op school hebben gehad, en het Frans nu alleen nog maar gebruiken voor vakantie en dergelijke. We zullen werken aan de hand van het boek En voyage 3, deze moet u zelf aanschaffen. De nadruk zal liggen op conversatie en verstaan, maar elke week wordt er ook een grammaticapunt behandeld. Op maandag is het een groepje van +/- 5 personen, van 20:30 tot 21:30.  U kunt ten alle tijden instromen.

Cursus gevorderden conversatie 

Dinsdag om 9:15 ’s ochtends en dinsdag om 20:15

Dis is een cursus voor mensen die zich verstaanbaar kunnen maken in Frankrijk, maar hun Frans nog verder willen verbeteren en het vloeiender willen spreken. Deze cursus zal zich voornamelijk richten op conversatie en wordt gegeven in een ongedwongen sfeer. We gebruiken het Franse tijdschrift Bien-dire. Groep met ongeveer 5 personen. De les wordt gegeven van 20:15 tot 21:30. U kunt ten alle tijden instromen.

 

Overige informatie cursussen:

Prijs: 12.50 pp per afgenomen les. U betaalt per les. U kunt dus stoppen wanneer u wilt. Voor de beginners  is het wel van belang dat als u zich inschrijft voor de groepsles dat u dan moet proberen elke week te komen, dit om mee te kunnen komen met de groep en de anderen niet achter te laten lopen. Bij verhindering van meerdere personen uit de groep, en u de enige bent die les krijgt wordt de les of geannuleerd of u betaald een privéles à €25.

Data: De lessen worden van half september tot derde week van mei gegeven. In de schoolvakanties zullen er geen lessen zijn.

Overig: U kunt gedurende heel het jaar instromen. Door middel van een telefoongesprek kan ik beoordelen in welke groep u het beste past.

Adres: Hoolstraat 4, 5056 PK Berkel-Enschot